Contact

Heb je vragen, opmerkingen of tips?

Twijfel niet om mij een mailtje te sturen! Het adres is desi.daydreamer [at] gmail.com

Je kunt me ook volgen op twitter en tumblr.

6 opmerkingen:

 1. Hee, ik zocht vanmiddag iets op google en kwam op je blog terecht. Hele mooie dingen heb je geschreven en als ik het zo zie denk je op heel veel punten hetzelfde na over het leven. Ik heb ook een blog aangemaakt misschien dat als ik ga schrijven ik mijn hoofd ook meer rust kan gaan geven.

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een toffe blog!
  Ik kwam op deze site via Google over P90X maar zag veel meer leuke dingen.
  Heel veel succes ermee en ik ga het in de gaten houden.


  Dit is een inspiratie voormij, dankjewel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben toevallig op je blog terecht gekomen omdat ik in google wou zien hoe 'hoog' mijn blog lesseningeluk@blogspot.com scoort. Jouw '101 dingen in 1001 dagen' vind ik een fantastisch idee. Gefeliciteerd met deze heel mooie, inspirerende blog. Keep the good work going! Groetjes uit Belgiƫ.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik was via mijn zoekmachine aan het zoeken hoe ik voor me zelf kon beginnen. ben namelijk erg creatief. met servetten. bedrukte papieren zakdoekjes/wc papier/plaatjes en met haken. zit jij misschien ook op facebook? want daar heb ik twee creatieve pagina's je vind ze onder servettentechniekenmetpatricia..... en haken met plastic en wol. en van hobbyen word ik rustig van en ik geniet ervan omdat ik altijd positieve reacties krijg en zo geregeld kopers en opdrachten krijg helaas tot nu toe te weinig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi,

  Ik was aan het googelen over vergankelijkheid en geluk. Kwam ik op jou site terecht. Wij kennen elkaar. Je bent erg wijs voor zo,n jonge dame. Gr Sebastiaan

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vind het nummer van Raymond van het Groenewoud met de titel ''In mijn hoofd'' geweldig. Het staat op YouTube. Kwam het laatst tegen. Het nummer knalde naar binnen. Gr Sebastiaan

  BeantwoordenVerwijderen

Ik hou van reacties :)
Als je vragen hebt: stel ze gerust.